Čtěte dále

" /> Odpovědi na 3 nejčastěji kladené otázky o programu FasTracKids - FasTracKids - Praha 6 - FasTracKids – Praha 6

FTK

Odpovědi na 3 nejčastěji kladené otázky o programu FasTracKids

FTK  nabízí různorodé akademické kurzy k rozvoji mladých studentů napříč celým světem i nás . Nabídka zahrnuje vzdělávací programy pro předškoláky, tak i volnočasové aktivity pro školáky, přípravu na testy pro zvlášť nadané a talentované. Dále doučování jazyků a matematiky. FasTracKids má plný rozpis kurzů navržených k tak, aby pomohly dětem  excelovat.

 Co potřebujete vědět o FasTracKids předškolních a volnočasových programech:

 

Pokud je moje dítě ve škole/ce, může nadále benefitovat z  lekcí nabízených FasTracKids? 

Ano! Naši lektoři navrhují naše programy  tak, aby perfektně zapadaly do každodenního rozvrhu školy/ky a lekce v našem centru ho svým  obsahem doplňovaly. Během aktivit se děti učí novým potřebným dovednostem, které jsou nezbytné pro dnešní svět. Vaše dítě se hrou v bezpečném a smysluplně navrženém prostředí. Postupně se aklimatizuje v kolektivu a připraví se na budoucí roky strávené ve školních lavicích.

 

Bude moje dítě nuceno učit se znalostem, na které ještě není připraveno?

Ne. Instruktoři FasTracKids se pyšní tím, že jejich přístup k dětem je šitý na míru a vyhovuje specifickým potřebám, chování a temperamentu každého dítěte. Vaše dítě dostane podporu nezávisle na tom, jak pokročilé je. Děti budou mít na pomoc tým lektorů, kteří mu pomůžou odhalit jejich unikátní schopnosti a talent, který budou dále rozvíjet.

 

Jsou instruktoři kvalifikování?

Ano! Ve FasTracKids chápou, že jakožto rodič chcete svěřit dítě do těch nejlepších rukou. Všichni instruktoři mají potřebné vzdělání v oboru a prošli důkladným školením a prověřením. Ředitelka FasTracKids centra rozvoje monitoruje všechny aktivity, učitele, lekce, osnovy, hodiny a záznamy z nich, aby se ujistila, že splňují precizní a přísný standard.